Blanquette de Limoux er en af de ældste mousserende vine i verden og har en lang historie, der går tilbage til midten af 1500-tallet.
Maison Guinots Blanquette de Limoux er lavet af 100% Mauzac. Mauzac en lokal druesort, der er kendt for sin unikke karakter. Mauzac-druen giver frugtagtige og florale aromaer.
Vinen laves efter den traditionelle metode, kendt som “méthode traditionelle” eller “méthode champenoise,” hvilket indebærer sekundær gæring i flasken for at skabe de bobler, som er karakteristiske for mousserende vine som champagne og Blanquette de Limoux.
Blanquette de Limoux er en skattet vin, der gør sig godt til fejringer og specielle lejligheder eller som forkælelse i hverdagen.
Blanquette de Limoux ‘Methode Ancenstrale’ er en mousserende vin som er produceret efter den gamle metode som munkene brugte. Ved ‘Méthode Ancestrale’, stoppes gæringsprocessen tidligt for at bevare sødmen og boblerne. Denne stil giver en naturlig sødme og en let perlende karakter med frugtagtige noter.