Map

Huset adresse er 113, Route Departementale, 11140 Axat, France. Lige midt i centrum af den lille by.

Mens man tidligere kun kunne komme til Axat gennem smalle og snørklede bjergveje med stort besvær, kan området i dag prale med et fremragende vejnet, hvilket gør det let at komme til i bil.

Uanset hvordan du beslutter at rejse til Axat, er denne region i den sydlige del af Frankrig let tilgængelig takket være sine moderne transportmidler.

Axat er kun en god halv times kørsel fra den fransk-spanske grænse. Her går vejene gennem små idylleriske landsbyer i både departementet Aude og Pyrenee Orientales. Smukke naturlige kulisse får dine tanker langt væk fra hverdagens trummerum.

MED BIL

Kørsel på de franske motorveje er forholdsvis behageligt. De fleste autoroutes kræver en vejafgift, mens alle andre veje er gratis. Den mest direkte rute er nord fra via Paris, Orléans, Limoges og Toulouse. Mange vælger dog også at køre i Tyskland længst muligt og køre ind over Mulhouse. Endelig foretrækker nogen at køre ind over Luxemburg til Mets og Nancy. Uanset hvilken vej du tager, er du garanteret en fantastisk udsigt! For mere information om at køre i Frankrig, se about-france.com.

MED FLY

Gæster, som ankommer med fly, kan nå Axat fra ikke færre end syv lufthavne –

  • Carcassonne (CCF), den nærmeste (65 km)
  • Perpignan-Rivesaltes (PGF), for det meste sæsonflyvninger (65 km)
  • Toulouse Blagnac (TLS), en mere betydelig international lufthavn (148 km)
  • Montpellier (MPL), direkte fly fra København om sommeren (207 km)
  • Béziers Cap d’Agde (BZR), lidt længere end de andre franske lufthavne, men en meget let drev (145 km)
  • Girona-Costa Brava (GRO), lige over grænsen i Spanien (170 km) -100 km fra Barcelona;
  • Barcelona-El Prat (BCN), en stor international lufthavn, som (255 km), er let tilgængelig med et hurtigt tog fra Perpignan.

Flyselskaber betjener disse lufthavne omfatter Bruxelles Air, KLM, Air France (Toulouse) RyanAir (alle undtagen Toulouse), easyjet (Toulouse og Barcelona), flybe (Perpignan), Jet2.com (Toulouse og Barcelona), Aer Lingus (Perpignan, Toulouse, og Barcelona), BA (Toulouse og Barcelona) og mange andre. Norwegian (Montpellier).

Nogle flyselskaber har flere daglige afgange til Toulouse. Alle disse lufthavne har en række muligheder for billeje

MED TOG

At rejse med tog eller bus er også muligt, men vi anbefaler din egen bil fra en af ​​stationerne for at være i stand til at komme rundt i dette smukke område.

Comments are closed.